Basescu face si desface candidaturi [1]

Adriean Videanu si Vasile Blaga s-au prezentat ieri in fata presedintelui Traian Basescu pentru a transa problema candidaturilor in PD, sustin surse din partid.

Seful statului a decis sa puna capat conflictului cu primarul Bucurestiului, care-l calcase pe coada in chestiunea demiterii directorilor de directii din cadrul primariei, pe care-i lasase la posturi in grija lui Videanu.
Basescu l-a indemnat pe succesorul sau la primarie sa nu renunte la candidatura. Videanu a cedat si la presiunile prietenului sau Vasile Blaga, care l-a asigurat de tot sprijinul lui, pe care si-l va manifesta prin influenta pe care o are in filiale. Surse din PD sustin ca Blaga nu va candida impotriva lui Videanu la sefia partidului. Calculul de la Cotroceni vizeaza o victorie a lui Videanu in fata lui Boc, asta in masura in care organizatiile, dar si presa nu vor tine cont de bilbiielile si indecizia primarului Bucurestilor pe tema candidaturii.
Publicat de : A. Istodor
Data publicării: 31 Mai 2005 - 11:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4566&titlu=Basescu_face_si_desface_candidaturi