Patriciu cere audierea lui Ion Iliescu si a lui Ioan Talpes [1]

Lacrimi, ridicari de maini in semn de eliberare, dar si furie fata de o "ancheta militieneasca" - au conturat eliberarea presedintelui Rompetrol, Dinu Patriciu, vineri spre sambata noaptea, in jurul orei 2.00.

Cand a iesit din sala de judecata a Tribunalului Bucuresti, cu aproximativ o jumatate de ora de la expirarea ordonantei de retinere, magistratii decisesera cercetarea omului de afaceri in stare de libertate. Dinu Patriciu a declarat imediat ca a cerut instantei audierea fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, precum si a fostului consilier prezidential Ioan Talpes. "Este o lupta politica a unor grupuri reactionare. Sunt convins ca tot raul pleaca de la grupul de interese pe care il reprezinta Ioan Talpes. De aceea am dorit sa fie audiati Ioan Talpes si Ion liescu, pentru materialele pe care, desi nu aveau dreptul sa le faca, le-au facut, actionand corupt in interesul unor grupuri speciale din tara", a spus Patriciu.
Publicat de : Liliana Nastase
Data publicării: 30 Mai 2005 - 07:33
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4529&titlu=Patriciu_cere_audierea_lui_Ion_Iliescu_si_a_lui_Ioan_Talpes