Vadim accepta revenirea in fruntea PPRM [1]

Presedintele de onoare al PPRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca este de acord sa revina in functia de presedinte al partidului. El s-a pronuntat, de asemenea, pentru revenirea la denumirea anterioara a formatiunii sale politice, Partidul Romania Mare.

Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca a avut o conventie cu cativa dintre reprezentantii de frunte ai PPE, de la Bruxelles, sa faca "un pas strategic lateral" pana la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, din 25 aprilie 2005, dupa care sa revina in fruntea partidului. "Aceasta semnare a avut loc, asa ca acum imi reiau functia de presedinte fondator al partidului, cu atat mai mult cu cat alegerile anticipate vor avea loc, cu siguranta, in acest an si, fara prezenta mea, partidul ar putea avea soarta PNTCD", a spus presedintele de onoare al PPRM. Vadim Tudor sustine ca are informatii potrivit carora unii dintre cei pe care i-a lasat, provizoriu, in locul sau au facut un acord tacit cu PSD, pentru ca PPRM sa devina o anexa a acestuia.
Publicat de : ---
Data publicării: 30 Mai 2005 - 07:23
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4518&titlu=Vadim_accepta_revenirea_in_fruntea_PPRM