Mutarea pe care Ponta ar pregati-o pentru George Maior [1]

Fostul consilier al lui Victor Ponta, deputatul Radu Popa, a declarat, joi, pentru portalul stiripesurse

.ro, ca in PSD circula informatia ca premierul i-a pregatit fostului sef al SRI George Maior functia de presedinte al Consiliului National al PSD, functie pe care a detinut-o, ultima oara, Adrian Nastase.

"Mai multi parlamentari PSD mi-au spus ca intentia lui Victor Ponta este sa il sustina pe fostul sef al SRI, George Maior, pentru functia de presedinte al Consiliului National al PSD. Omul e somer si inteleg ca ar fi facut oarecare servicii liderului PSD. Dar pentru asta, ar trebui consultata dna. Plumb, poate gasea o masura de protectie sociala. În plan politic, ar fi o fractura a traditiei, pentru ca, in timp, acest fotoliu a fost rezervat fostilor presedinti ai partidului. Din nefericire, in partid, liderii "lumii noi" au hranit o voluptate a demolarii si au considerat ca lumea incepe cu ei. Au uitat ca au mai fost si altii care au crezut ca Reichul dureaza o mie de ani...În opinia mea, cel mai bun pentru aceasta functie ar fi Dan Mircea Popescu, dar cui sa-i spui si cine sa inteleaga?", a declarat Radu Popa.

Consiliul National al PSD va avea loc in 20-21 martie.


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Feb 2015 - 05:40
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=45005&titlu=Mutarea_pe_care_Ponta_ar_pregati_o_pentru_George_Maior