S-au pus bazele unei noi formatiuni politice: Partidul National Democrat [1]

Autor: C

. S.

Cat de curand, pe scena politica din Romania ar urma sa apara un nou partid, pentru care pana la acest moment s-au strans 32 de mii de semnaturi de sustinere, de la persoane de pe intreg teritoriul tarii. Printre fondatorii proiectului se numara Daniel Fenechiu.

 

In conditiile in care s-a anuntat pe 19 ianuarie ca a fost demarata campania de strangere de semnaturi pentru infiintarea formatiunii politice, planurile privind lansarea noului partid au fost anuntate, joi la pranz, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Parlamentului, in cadrul careia s-a mai comunicat un amanunt esential pentru proiectul care ii are printre initiatori pe Daniel Fenechiu, acela ca in prima zi a saptamanii viitoare se va merge la Tribunalul Bucuresti, in vederea depunerii actelor de infiintare a PND. Ca urmare, cat de curand, partidul isi va face loc, oficial., pe scena politica autohtona.

Este vorba despre o formatiune din randurile caruia fac parte, pana la acest moment mai multi deputati, fosti membri ai Partidului Poporului- Dan Diaconescu, printre ei Liliana Minca, Gabriela Anghel, dar si Mihai Deaconu.

Sursa foto: Facebook/Partidul National Democrat


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Feb 2015 - 05:40
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44983&titlu=S_au_pus_bazele_unei_noi_formatiuni_politice__Partidul_National_Democrat