Edilii de sector au fost intrecuti la flotari de un pensionar de 82 de ani [1]

Challenge Day a scos primarii din birouri si i-a pus sa faca miscare. Edilii a patru sectoare, Andrei Chiliman, Cristian Poteras, Adrian Inimaroiu si Neculai Ontanu, echipati in tricouri si blugi sau pantaloni scurti, si-au amintit, ieri, de vremurile in care aveau mai mult timp sa faca sport.

Edilii au considerat ca este cea mai buna ocazie "sa dea jos burtile" si au tinut ritmul cu membrii unei formatii de fitness. Cand ziceau ca au scapat si pot rasufla usurati, in public a fost depistat Stelian Iliescu, un pensionar in varsta de 82 de ani, care i-a "umilit" efectiv pe primari cand s-a pus pe facut flotari. Toti cei patru primari au fost batuti la tenis de masa de campioana olimpica Otilia Badescu. Cameramanii si reporterii au fost invitati sa "miste din degetele de la picioare", iar gardienii sa bata pas de mars, pentru a putea completa si ei formularele de participare care contau la numaratoare, Capitala intrecandu-se cu orasul Macau, din China.
Publicat de : Georgiana BACIU
Data publicării: 26 Mai 2005 - 09:24
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4434&titlu=Edilii_de_sector_au_fost_intrecuti_la_flotari_de_un_pensionar_de_82_de_ani