Stelian Tanase, scrisoare catre Klaus Iohannis: Este urgent sa interveniti pentru salvarea TVR [1]

Conducerea TVR a raspuns marti la intrebarile Comisiei de Cultura a Senatului

. La audieri au participat membri ai Comitetului Director si ai Consiliului de Administratie al TVR. Dupa doua ore de audieri, Presedintele-Director general, Stelian Tanase, a fost invitat la discutii in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.  TVR News a transmis in direct audierile.

Presedintele-director general al TVR a precizat in cadrul audierilor din cele doua Comisii ca a transmis, in numele TVR, o solicitare SRI pentru retragerea ofiterilor acoperiti din TVR si ca asteapta un raspuns institutional.

De asemenea, Stelian Tanase a spus ca i-a adresat presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care i-a descris "situatia dezastruoasa" din TVR si a citit un paragraf din scrisoare.

Este urgent, domnule presedinte, sa interveniti cu marea dvs autoritate pentru a salva o institutie esentiala intr-o societate europeana moderna. Va solicit sa puneti, asadar, pe agenda dvs, si-asa incarcata, un punct referitor la ce v-am scris mai sus - situatia Televiziunii. Va rog ca in intalnirile cu politicienii si sefii institutiilor statului roman sa le amintiti situatia grava a SRTv si sa le cereti sa iasa din indiferenta manifestata in atatea prilejuri. E timpul sa se ia masurile care se cuvin. Este ultimul moment cand se mai poate interveni pentru salvarea Televiziunii Publice.

Presedintele-director general al TVR a precizat ca scrisoare adresata lui Iohannis este una personala si ca documentul nu trebuie sa ajunga la presa.


Publicat de : ---
Data publicării: 11 Feb 2015 - 05:38
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44330&titlu=Stelian_Tanase__scrisoare_catre_Klaus_Iohannis__Este_urgent_sa_interveniti_pentru_salvarea_TVR