Camera: Raport de respingere pentru propunerea vizand jocurile slot machine, in Comisia de buget [1]

Anterior, propunerea fusese avizata de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

.

Potrivit deputatului UDMR Erdei Doloczki IstvĂĄn, membru al Comisiei de buget-finante, decizia a fost luata intrucat prevederi similare se regasesc in OUG 92 privind reglementarea unor masuri fiscal bugetare, adoptata de Guvern la sfarsitul lui 2014. In prezent, proiectul de lege de aprobare a OUG se afla la comisiile de specialitate din Senat.

De altfel, propunerea referitoare la jocurile slot machine a fost respinsa si de Senat, Camera Deputatilor fiind for decizional.

Propunerea legislativa, depusa la 31 martie 2014, prevedea ca, pentru jocurile de tip slot-machine, numarul minim de mijloace de joc care pot fi exploatate de acelasi operator economic este de 50 de aparate, in cadrul aceleiasi locatii sau in locatii diferite. Numarul de slot-machine, pentru fiecare locatie, va fi minimum 2 mijloace de joc, dar nu mai mult de 5 mijloace de joc, pentru locatiile autorizate pentru activitatea Companiei Nationale Loteria Romana.


Publicat de : ---
Data publicării: 11 Feb 2015 - 05:38
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44308&titlu=Camera__Raport_de_respingere_pentru_propunerea_vizand_jocurile_slot_machine__in_Comisia_de_buget