Parlamentul roman si-a dat acordul pentru arestarea Elenei Udrea [1]

Parlamentarii romani au aprobat solicitarea de arestare a unuia dintre cei mai influenti politicieni din ultimul deceniu, in conditiile in care acesta este acuzat de procurori de mai multe infractiuni de coruptie, relateaza luni Associated Press

.

Parlamentul a votat in noaptea de luni spre marti pentru a permite ca Elena Udrea, deputata, sa fie urmarita penal si arestata dupa un vot pozitiv in comisia de specialitate saptamana trecuta.

Udrea le-a spus deputatilor ca solicitarea procurorilor privind arestarea sa este un abuz si a plecat din Parlament inainte de vot, noteaza agentia de stiri americana.

Fost ministru al turismului si candidat in alegerile prezidentiale de anul trecut, Elena Udrea, in varsta de 41 de ani, a castigat notorietate datorita relatiei ei apropiate cu Traian Basescu, presedinte al Romaniei intre 2004 si 2014.

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat luni sase cereri ale procurorilor, pe numele deputatului Elena Udrea, pentru inceperea urmaririi penale, retinere si arestare preventiva in doua dosare: “Gala Bute” si “Microsoft”. (Agentia Nationala de Presa AGERPRES)


Publicat de : ---
Data publicării: 11 Feb 2015 - 05:38
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44307&titlu=Parlamentul_roman_si_a_dat_acordul_pentru_arestarea_Elenei_Udrea