Elena Udrea a fost retinuta de DNA pentru 24 de ore [1]

Autor: Cristi Ionita

Deputatul Elena Udrea a fost retinuta, marti seara, pentru 24 de ore de catre procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie

.

 

Fostul ministru al Dezvoltarii este acuzat de comiterea mai multor infractiuni in Dosarele “Microsoft” si “Gala Bute”.

Imunitatea Elenei Udrea a fost ridicata luni seara, dupa ce in plenul Camerei Deputatilor s-a votat pentru incuviintarea urmaririi penale si a arestarii preventive a Elenei Udrea.

Elena Udrea a fost chemata la DNA Bucuresti marti si s-a prezentat la sediul institutiei respective la 11.50. Elena Udrea a fost audiata timp de circa noua ore si pusa fata in fata cu mai multe personaje implicate in cele doua dosare precum afaceristul Gheorghe Stelian sau Alexandru Faur.

Unul dintre avocatii Elenei Udrea a precizat ca procurorii DNA au renuntat la una dintre cele doua acuzatii de spalare de bani.

Marti seara, la ora 21.40, s-a semnat actul pentru retinerea Elenei Udrea. Deputatul PMP va fi prezentat miercuri seara in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.


Publicat de : ---
Data publicării: 11 Feb 2015 - 05:38
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44304&titlu=Elena_Udrea_a_fost_retinuta_de_DNA_pentru_24_de_ore