Partidul Elenei Udrea e mai mare decat PMP-ul [1]

Surprinzator de mare numarul parlamentarilor care luni au votat, cel putin la prima cerere de trimisa de DNA, impotriva arestarii Elenei Udrea

. Din cati mai erau in sala la ora 22, 102 au votat de partea ei, iar 219 pentru arestare. Cum ar veni, o treime dintre deputati i-au luat partea. Mi se pare de-a dreptul enorm. Niciodata nu m-a mirat cati voteaza pentru ca parlamentarii pesedisti sa nu fie inhatati de lege. Cum a fost cazul lui Cati Andronescu. Oricum PSD-ul e cvasimafiot, PNL-ul e la fel, iar celelalte partide sunt si ele formate din banditi. Insa acum era momentul in care Parlamentul sa incerce sa faca total pe placul poporului si s-o execute pe Lupeasca, fara scrupule, sperand intr-o reconciliere cu masele.

Nu s-a intamplat asa: ascunsi sub mantia votului secret, 102 deputati, probabil de la toate partidele, s-au simtit solidari cu Udrea si au vrut sa o ajute sa scape. A fost urata in PSD. Au spumegat impotriva ei in PNL. Pedelistii abia asteptau sa scape de ea si nu s-au sfiit sa rasufle usurati cand ea s-a carat la PMP. In mod straniu, de la toate aceste partide, si poate si de la unguri, s-au gasit 102 oameni care sa zica „Nu“ arestarii. Partidul Udrea din Camera Deputatilor este urias. Votul pro-Udrea arata, in opinia mea, nu vreo politete pentru feminitatea ei plapanda, nici credinta unor parlamentari ca ar fi cinstita si nevinovata, ci reteaua subterana de relatii pe care a cultivat-o. Elena Udrea face parte dintr-o specie de om de stat care, cred eu, a facut bani murdari in fiecare zi din anii in care s-a aflat la varf si in pozitii de putere. Milioanele pe care le-a cerut Cocos in dosarul „Microsoft“ se potrivesc armonios cu cei 50.000 de euro pe care se pare ca i-ar fi luat Udrea, conform DNA, dintr-un parandarat in „Gala Bute“.

Udrea a avut insa, in ministerul ei, buget de miliarde de euro. Udrea a avut relatii cu Ponta (apropo, celor 102 li se poate adauga, fara sa gresim, si al 103-lea, Victor Ponta, care s-a fofilat si nu a vrut sa participe la votul din Parlament). Udrea a condus organizatia PDL Bucuresti si l-a impins sa candideze la Primarie, ultima oara, impotriva lui Oprescu, pe Prigoana, care a practicat un non-combat extrem de ciudat. Toti taximetristii din Bucuresti iti jura ca Udrea e amestecata, impreuna cu Oprescu, si-n niste firme de taxi de succes. Toate acestea nu au fost posibile fara aportul si tovarasia altor sute sau mii de parteneri, de oameni care au stiut si i-au fost aproape. Problema Elenei Udrea e ca, la un singur apel, a strans trei cereri de arestare si trei de urmarire penala din partea DNA. Daca denunturile si descoperirile DNA continua, se vor strange si mai multe. Solidaritatea mafiota din jurul ei e insa ingrijoratoare. 102 plus Ponta! Enorm.

Alexandru Varzaru

--

Cum a construit Dorin Cocos masina de facut bani “Elena Udrea”

--

Alin Cocos habar nu are cum a facut tac-su sa-i cumpere masina asta de 200.000 de euro

--

Doamna Udrea, nu mai lasati averea obtinuta la partaj sa va distruga viitorul politic!

--

Cit a fost Udrea ministru, asociatii si cumnatul lui Cocos au luat 50 de milioane de lei din spitale

--

LIVE TEXT Udrea la DNA

--

“Interesantul” administrator al mosiei “Udrea” de la Nana

--

BREAKING NEWS. Elena Udrea scapa de dosar. VEZI AICI Declaratia care schimba totul!

--

Ce nu mai stia Elena Udrea in afara de averea lui Cocos
Publicat de : ---
Data publicrii: 11 Feb 2015 - 05:38
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44272&titlu=Partidul_Elenei_Udrea_e_mai_mare_decat_PMP_ul