Elena Udrea: Sebastian Ghita i-a amenintat pe George Maior si pe Florian Coldea ca-i impusca [1]

taguri: elena, udrea, sebastian, ghita, ameninta, george, maior, florian, coldea, impusca, frate, arestat

Elena Udrea a declarat ca Sebastian Ghita i-a amenintat pe George Maior si Florian Coldlea ca ii impusca daca fratele patronului RTV, audiat la DNA, va fi arestat dupa modelul Mircea Basescu

.

Deputatul Elena a vorbit si despre relatia ei cu patronul RTV, Sebastian Ghita, despre care spune ca a fost una „oscilanta”.

„Cateodata comunicam mai mult in Parlament si in afara, in functie de interesul domnului Ghita ca ar fi mai apropiat de presedinte. Dupa ce a venit Ponta, s-a schimbat”, a afirmat Elena Udrea.

Fostul ministrul a povestit un episod, referitor la o amenintare la adresa lui George Maior si Florian Coldea.

„Domnul Ghita imi povestea lucruri din discutiile pe care le avea cu conducerea SRI. Mi-a zis ca are instrumentate dosare, 40, si ca l-a chemat pe fratele sau la DNA si s-a dus la domnul Maior si la domnul Coldea si le-a zis ca-i va impusca daca ii vor face ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele sau”, a precizat Elena Udrea.

Aceasta a mai spus ca Florian Coldea nu a amenintat-o.

„Nu m-a amenintat nimeni. Presiunea e uriasa”, a raspuns aceasta.

„As vrea sa intrebati daca dl Ghita a fost sa-l viziteze in arest pe Dorin Cocos. Stiu de la fostul sot. Eu stiu de ce s-a dus acolo. Sa-l intrebati pe domnul Ghita cine l-a trimis si de ce s-a dus. Daca nu-si aminteste, o sa-mi amintesc eu”, a completat Elena Udrea. 


Publicat de : ---
Data publicării: 04 Feb 2015 - 05:37
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=43926&titlu=Elena_Udrea__Sebastian_Ghita_i_a_amenintat_pe_George_Maior_si_pe_Florian_Coldea_ca_i_impusca