Razboiul Elenei Udrea cu creatiile lui Basescu: seful SRI, generalul Coldea si procurorul sef al DNA [1]

And when YOU LOOSE CONTROL, you’ll reap the harvest you have sown

.

And as THE FEAR GROWS, the bad blood slows and turns to stone.

And IT’S TOO LATE to lose the weight you used to need to throw around.

So have a good drown, as YOU GO DOWN, ALL ALONE, dragged down by the stone…

27 ianuarie – George Maior demisioneaza

29 ianuarie – Elena Udrea este adusa cu mandat la DNA

30 ianuarie – Elena Udrea acorda Hotnews interviul in care il ataca pe gen Coldea Florian

Acum, daca mai exista careva care sa nu stie, carierele generalului Coldea Florian si Laurei Codruta Kovesi sunt legate, coincidenta ( ?! ) , ca si cariera Elenei Udrea, de numele lui Traian Basescu.

Avansat in 27 iulie 2005, la gradul de locotenent-colonel si numit, incepand cu 1 august 2005, prin Decretul nr. 790 al Presedintelui Romaniei in functia de prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii (si inlocuitor legal al directorului), cu rang de secretar de stat, Florian Coldea a fost mereu vazut ca fiind omul lui Basescu. Toate scandalurile din jurul sau, aduc aminte doar rapirea din Irak care l-a si adus in prim plan sau mult mai celebrul scandal al notitelor despre judecatorii CCR din arpilie 2007 la prima suspendare, au ramas fara rezultat dar au avut ca beneficiar presedintele in functie, Basescu.

Laura Codruta Kövesi a fost numita numita Procuror General al Parchetului de pe langa Înalta Curte de Casatie si Justitie in 2 octombrie 2006, la numai 33 de ani si din 16 mai 2013 Procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, de catre acelasi Basescu.

Pot sa scriu fara nici o apasare ca gen. Coldea si procurorul Kovesi sunt “creatiile” lui Traian Basescu la fel ca si Elena Udrea, da?

Atunci intreb : ce a facut-o pe Udrea sa-l atace pe Coldea , implicit si pe Kovesi, in toate felurile cu putinta, cand, in acelasi interval de timp, seful SRI a fost George Maior despre care nu scoate un sunet ? Ce a facut-o sa provoace acest scandal abia dupa ce a fost pusa sub acuzare de catre DNA ? Nu cumva, a avut asigurari ca, atata vreme cat cei doi sunt in functii, va avea o imunitate totala ? Si…cine i-a putut-o asigura? Nu cumva cel care i-a creat pe toti cei de mai sus ?

Cam multe intrebari, dar un posibil raspuns se afla aici in penultima fraza

În cauza, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii

Consecinta logica e una singura: Traian Basescu a fost interceptat de SRI/DNA. Aceasta pare a fi cheia atacurilor Elenei udrea. Nu degeaba ea spune pe sleau : ” “Pe surse” aflam ca Traian Basescu ar fi fost inregistrat cand vorbea cu mine”, sursele ei fiind probabil in dosarul cauzei. Asa ca, recititi motto-ul, e putin probabil ca Udrea sa aiba chef sa se duca la fund, nu singura in orice caz.

Este evident ca nu trebuie confundate institutiile cu persoanele care sunt in fruntea lor. Dar toate ipotezele de mai sus necesita un raspuns cat mai clar si rapid, din partea organelor abilitate. Altfel credibilitatea statului de drept va fi compromisa pentru multi ani de aici inainte.

P.S.: K.W.Iohannis nu i-ar fi cerut demisia lui George Maior doar fiindca a visat urat peste noapte. Nu faci asta cand esti presedintele unei tari membre NATO, cu o baza a scutului antiracheta pe teritoriu si in parteneriat strategic cu SUA.

(Sursa: politicata.wordpress.com)

Laura Codruta – Elena 2-0. Eliberati ringul, urmeaza repriza a treia …

Ceea ce era de asteptat , aflam de la DNA

În conformitate cu prevederile legale si constitutionale, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie – doamna Laura Codruta Kövesi a transmis procurorului general al P.Î.C.C.J referatul cauzei, in vederea sesizarii Camerei Deputatilor, pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de UDREA ELENA GABRIELA, membru al Camerei Deputatilor care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Cererea de efectuare a urmaririi penale are in vedere savarsirea infractiunilor de:

– abuz in serviciu, cu obtinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite,

– tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene

- folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite (art. 13 din Legea nr. 78/2000) Laura Codruta – Elena 2-0. Eliberati ringul, urmeaza repriza a treia …

Sursa: politicata.wordpress.com


Publicat de : ---
Data publicării: 03 Feb 2015 - 04:17
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=43834&titlu=Razboiul_Elenei_Udrea_cu_creatiile_lui_Basescu__seful_SRI__generalul_Coldea_si_procurorul_sef_al_DNA