Mircea Geoana si Vanghelie isi lanseaza noul partid [1]

Autor: Cristi Ionita

Mii de oameni participa duminica, la Romexpo, la lansarea noului partid politic condus de Mircea Geoana si Marian Vanghelie

.

 

sursa foto: gds.ro

Cei doi au fost exclusi de curand din Partidul Social Democrat si au decis sa formeze un nou PSD ca raspuns la gruparea politica pe care o conduce actualul premier, Victor Ponta.

Lansarea lui Geoana si Vanghelie a fost primita cu urale. Primarul sectorului 5 se lauda ca PSD-ul celor doi va avea mai multi adepti decat partidul lui Victor Ponta, in timp ce Mircea Geoana a anuntat ca “initiativa noastra, pentru un nou partid social democrat, va schimba majoritatea astfel ca in curand vom avea un nou Guvern cu un nou premier”.

Alaturi de cei doi s-au aflat parlamentari importanti precum Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tataru sau Catalin Croitoru.

Mircea Geoana a precizat ca “vom avea o exprimare extrem de energica si consistenta in Parlament si in Camera Deputatilor, imediat dupa 1 Februarie, si dupa ce vom avea o motiune de cenzura de succes, in conditiile in care exista o coalitie intre noul PSD si nou PNL, in care stim ce proiect propunem romanilor”.


Publicat de : ---
Data publicării: 02 Feb 2015 - 05:40
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=43742&titlu=Mircea_Geoana_si_Vanghelie_isi_lanseaza_noul_partid