Liberalii spun ca au majoritate [1]

Majoritatea din Senat se va schimba curand, cred liberalii, care anunta ca au acum suficiente voturi pentru a atinge acest obiectiv

.

În acest sens se bazeaza inclusiv pe ajutorul unor alesi care sa activeze ca independenti in grupul parlamentar al liberalilor.

”Va anunt ca in Senat, in curand pe ecrane: secretul zilei z, ziua in care speram ca in Senatul Romaniei grupurile de forta sa fie inversate. Suntem destul de aproape si liderul PNL de la Camera Deputatilor, Ludovic Orban, a zis ca e gelos ca suntem mai aproape de atingerea obiectivului la Senat. Ne bazam pe suficiente votului incat sa devenim majoritari”, a declarat Dumitru Oprea, liderul grupului PNL din Senat.

Odata cu schimbarea majoritatii parlamentare, co-presedintele PNL Vasile Blaga ar putea fi numit la sefia Senatului.

Si liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban a reiterat ca obiectivul PNL este sa stranga o majoritate parlamentara, inclusiv cu ajutorul unor alesi care sa activeze ca independenti in grupul parlamentar al liberalilor.


Publicat de : ---
Data publicării: 02 Feb 2015 - 05:40
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=43736&titlu=Liberalii_spun_ca_au_majoritate_