Comisia juridica amana decizia in cazul cererilor privindu-i pe deputatii Teodorescu si Marko Attila [1]

Ciprian Nica a precizat ca deputatul UDMR Marko Attila nu a putut fi prezent la comisie deoarece are un proces in Ardeal si „fizic era imposibil sa fie la Camera Deputatilor, la Bucuresti”

.

El a mentionat ca deputatul Catalin Teodorescu, prin avocat, a solicitat un nou termen, urmare a faptului ca a fost anuntat foarte tarziu, marti, la ora 15.00, si i-a fost imposibil sa studieze materialul, astfel incat sa-si pregateasca apararea.

„Noi, comisia, am considerat ca este normal sa se dea un nou termen, termenul nu-l vom stabili noi, ci Biroul Permanent, noi vom motiva ce s-a intamplat si vom sugera sa stabileasca termenul urmator luand in considerare ca luni e 1 Decembrie si atunci sa aiba in vedere o alta zi in care sa ne intalnim si sa se evite totusi sfarsitul de saptamana, ca este foarte greu sa aduci colegii din tara”, a precizat Nica, apreciind ca marti ar putea avea loc o noua sedinta a comisiei pe aceasta tema.

Deputatul Catalin Teodorescu a fost prezent la comisie, insotit de un avocat.

Dupa sedinta, Teodorescu a declarat ca nu a solicitat aceasta amanare, dar este normala, deoarece „colegul din dosar” nu a putut sa fie prezent la comisie si el nu a apucat sa studieze dosarul.

„Nu am solicitat eu aceasta amanare. Datorita faptului ca colegul din dosar nu a putut participa, sigur ca era normal sa existe aceasta amanare. Nu am apucat sa vedem dosarul, am fost ieri la ora 15,00 anuntat ca a venit dosarul, nu am apucat sa vedem probele si aceasta este al doilea motiv pentru care este normal sa existe aceasta amanare. Din cate stiu eu, in ceea ce ma priveste, nu exista decat singura proba ca am facut parte din acea comisie”, a spus Teodorescu.

 


Publicat de : ---
Data publicrii: 27 Noi 2014 - 06:03
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41950&titlu=Comisia_juridica_amana_decizia_in_cazul_cererilor_privindu_i_pe_deputatii_Teodorescu_si_Marko_Attila