Comisia juridica a Camerei respinge cererile de perchezitie si arestare in cazul lui Mircea Rosca [1]

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, cererile Justitiei privind perchezitia, retinerea si arestarea formulate in cazul deputatului PNL Mircea Roscca

.

Procurorii DNA au cerut arestarea preventiva a lui Mircea Rosca, pe care il acuza de trafic de influenta.

Deputatul de Prahova ar fi primit 20 de mii de euro de la un om de afaceri pentru a-i facilita achizitia unor terenuri ale Primariei din Azuga.

Vicepresedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor,  Ciprian Nica,  a anuntat marti ca votul in cazul cererii de perchezitie a fost de 10 "pentru", 13 "impotriva", in cazul retinerii - 6 "pentru", 16 "impotriva", o abtinere, iar in cazul arestarii preventive - 7 voturi "pentru", 15 "impotriva" si o abtinere.

Nica a spus ca PSD a inteles mesajul dat de electorat si a votat in favoarea cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Ioan Adam, iar, in privinta acestui caz, al lui Mircea Rosca, nu mai face niciun comentariu.

Vicepresedintele comisiei Theodor Nicolescu (PNL) a sustinut ca reprezentantii PNL in comisie au votat de fiecare data in favoarea cererilor justitiei.

Intrebat daca e posibil ca PSD sa fi votat respingerea solicitarilor in cazul lui Rosca, Nicolescu a spus: "Este posibil sa fie asa, pentru ca, v-am spus, voturile noastre sunt acolo".

"Daca va uitati, o sa vedeti ca de fiecare data sunt sase, respectiv sapte sau zece voturi in favoare, noi am votat ca de obicei in favoarea cererii", a mai sustinut Nicolescu.

 


Publicat de : ---
Data publicrii: 19 Noi 2014 - 06:02
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41738&titlu=Comisia_juridica_a_Camerei_respinge_cererile_de_perchezitie_si_arestare_in_cazul_lui_Mircea_Rosca