Camera Deputatilor a adoptat cererea de arestare preventiva a deputatului Ioan Adam

     Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, ieri, cu 248 voturi "pentru" si 63 voturi "impotriva" cererea ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ioan Adam

.
     Votul a fost secret, cu bile. Hotararea de incuviintare a arestarii preventive a fost adoptata cu majoritatea votului deputatilor prezenti, potrivit prevederilor legale, citate de Mediafax.
     Parchetul a solicitat incuviintarea arestarii preventive a lui Ioan Adam si Viorel Hrebenciuc in dosarul retrocedarilor. Intre timp, Hrebenciuc a fost arestat preventiv, dupa ce a demisionat din Parlament.
     Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis, marti, sa propuna plenului aprobarea solicitarii Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ioan Adam. Comisia a luat aceasta decizie cu 15 voturi "pentru", 5 "impotriva" si 3 abtineri.
     Deputatul PSD Ioan Adam nu a dorit sa comenteze decizia Comisiei, aratand: "Nu vreau sa discut pana nu se incheie procedura". 

     * LA INCHIDEREA EDIȚIEI
     * Deputatii au aprobat arestarea preventiva a deputatului Mircea Rosca
     Camera Deputatilor a aprobat, aseara, cu 220 de voturi "pentru" si 65 "impotriva", cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PNL Mircea Rosca.

   
Publicat de : ---
Data publicării: 19 Noi 2014 - 06:02
 

Link știre