Robert Negoita a pus pe butuci Primaria Sectorului 3 [1]

Autor: Victor Paun

Robert Negoita nu se dezice

. Dupa ce si-a facut praf afacerile, ajungand dator vandut la banci si ANAF, primarul pesedist a  reusit sa prapadeasca si bugetul Primariei Sectorului 3. Si asta intr-un singur an de cand a preluat functia.

 

Robert Negoita a demonstrat ca nu stie sa administreze bugetul Primariei Sectorului 3

Ca sa dreaga busuiocul, edilul a convocat  o sedinta ?de indata? (potrivit legii, astfel de reuniuni au loc doar in caz de forta majora ? n.r) in care a fost rectificat bugetul institutiei pe 2013. Astfel, la solicitarea lui Robert Negoita, consilierii locali au luat banii care urmau sa fie utilizati pentru repararea strazilor si i-au transferat catre fondul de salarii al primariei. Decizia a fost urmata si de o justificare halucinanta: strazile oricum nu se mai repara in aceasta perioada, iar banii trebuiau sa vina de undeva.  Ceea ce nu a reusit sa explice edilul, si nici uselistii care-l sustin, este cum s-a ajuns in situatia ca Primaria Sectorului 3 sa nu mai dispuna de fondurile necesare pentru acoperirea salariilor angajatilor.

136 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII
Publicat de : ---
Data publicării: 11 Oct 2013 - 06:27
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41659&titlu=Robert_Negoita_a_pus_pe_butuci_Primaria_Sectorului_3