PPRM nu vrea legi «la kilogram» [1]

Vicepresedintele PPRM Anghel Stanciu afirma ca formatiunea sa se opune adoptarii "la kilogram" a legilor privind proprietatea si reforma in Justitie, prin asumarea raspunderii guvernamentale, transmite AM Press.

"Din punctul nostru de vedere, reforma in Justitie s-a incheiat o data cu finalizarea negocierilor la capitolul Justitie si Afaceri Interne. In acelasi timp, raportorii europeni nu doresc acest pachet de legi, ci aplicarea celor deja existente", a precizat, ieri, Anghel Stanciu. El considera drept "simpla demagogie" ceea ce se intampla in prezent in Justitie si il acuza pe presedintele Traian Basescu ca vrea sa controleze Justitia, prin ntermediul "docilului" ministru de resort, Monica Macovei. In privinta legilor privind proprietatea, deputatul PPRM a reamintit ca acestea au fost initiate de liberali si democrati "exact in forma dorita de ei". "Este imoral ca acum sa se solicite modificarea legilor.
Publicat de : C.C.
Data publicării: 17 Mai 2005 - 07:59
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4152&titlu=PPRM_nu_vrea_legi_&_laquo_la_kilogram&_raquo_