Primaria Sibiu a investit 190.000 de euro in modernizarea a doua strazi [1]

Autor: Laurentiu Cotu 09

.09.2013

Primaria Sibiu a finalizat o investitie de peste 190.000 de euro in reabilitarea si modernizarea strazilor  Anatole France si Grigore Ureche. Lucrarile pe cele doua strazi din muncipiul Sibiu au fost demarate in luna mai a acestui an de catre asocierea dintre companiile Terra Building si Consult. Strada Anatole France este situata in cartierul Lazaret, iar modernizarea acesteia a presupus reabilitarea retelelor de apa si canalizare, amenajarea carosabilului si a trotuarelor. Lucrari asemanatoare au fost executate si pe strada Grigore Ureche, situata in zona Calea Dumbravii.

"Cele doua strazi reabilitate nu sunt artere cu un volum de trafic important, ci mai degraba strazi de trafic rezidential. In zona Lazaret, acolo unde este situata strada Anatole France, au fost modernizate in ultima perioada strazile Cezar Bolliac, Heinrich Heine, Emil Zola, Alecu Russo, Masinistilor si Mozart??, a declarat Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu.

laurentiu.cotu@zf.ro      

 

 

 


Publicat de : ---
Data publicării: 10 Sep 2013 - 06:27
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41501&titlu=Primaria_Sibiu_a_investit_190_000_de_euro_in_modernizarea_a_doua_strazi