Dragnea, primarilor: Premierul a fost de acord sa va marim salariile; de la 1 ianuarie le veti avea [1]

Mediafax Foto

Vicepremierul Liviu Dragnea le-a transmis, joi, reprezentantilor Asociatiei primarilor ca premierul Victor Ponta a fost de acord cu majorarea salariilor primarilor, el aratand ca acestea vor fi majorate de la 1 ianuarie 2014

.

"Premierul a fost de acord cu cateva principii importante: in primul rand sa acordam si primarilor aceleasi drepturi pe care le au functionarii din primarii. Orice drepturi salariale le au functionarii din primarii le vor avea si primarii. Premierul mi-a cerut si lucram impreuna cu Ministerul Muncii la o legislatie prin care intr-o institutie cel mai mare salariu sa-l aiba seful institutiei", le-a spus Dragnea primarilor, la discutie participand si premierul Ponta.

Dragnea a spus ca Ponta a fost de acord cu majorarea salariilor primarilor, avand in vedere ca responsabilitatea acestora nu este corelata cu nivelul de salarizare.

"I-am solicitat premierului si a fost de acord sa marim salariille primarilor pentru ca exista o responsabilitate uriasa la primari si nu este corelata cu nivelul de salarizare. Ideea proasta de acum multi ani, cand s-au gandit salariile primarilor si s-a spus sa nu mai aiba nici alte drepturi este o idee foarte proasta, care incurajeaza coruptia. Premierul a hotarat ca vom rupe aceasta cutuma gresita si incepand cu 1 ianurie veti avea", a adaugat Dragnea.


Publicat de : ---
Data publicării: 06 Sep 2013 - 06:49
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41492&titlu=Dragnea__primarilor__Premierul_a_fost_de_acord_sa_va_marim_salariile__de_la_1_ianuarie_le_veti_avea