Cristiana Anghel, la un pas de a fi evacuata din Senat [1]

Autor: Simona Badulescu

Fosta grevista a foamei si-a pus in cap senatorii liberali, dupa ce s-a luat la harta cu Puiu Hasotti

.

 

Cristiana Anghel a intrat intr-un conflict deschis cu liberalii Hasotti si Antonescu

Ironizata in plen de liderul senatorilor liberali, care a felicitat-o pentru ?maxima competenta? de care da dovada in toate domeniile posibile ?Constitutie, protectie sociala, mine, petrol, administratie locala, politica externa, tot?, Cristiana Anghel l-a acuzat pe Hasotti de ?misoginismul? de care da dovada ?pe deasupra faptului ca este barbat? si a cerut evacuarea lui din sala. Propunere prost primita de presedintele Crin Antonescu, care i-a explicat senatoarei PC ca un parlamentar nu este evacuat ?in functie de cunostintele sale intr-un domeniu?, dar daca ?tulbura, impiedica, desfasurarea civilizata si dupa reguli a acestui for? risca in schimb o scoatere fortata din plen.

Iar ca sa fie clar la cine se refera, Antonescu l-a rugat ?respectuos? pe liderul senatorilor PC sa o convinga pe Cristiana Anghel ca e de datoria ei sa respecte ?niste minime reguli de comunicare si purtare in acest plen?.

114 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII
Publicat de : ---
Data publicării: 04 Sep 2013 - 06:55
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41477&titlu=Cristiana_Anghel__la_un_pas_de_a_fi_evacuata_din_Senat