Iliescu a avut un puseu de tensiune [1]

Senatorul Ion Iliescu a avut, sambata la pranz, un puseu de tensiune, care insa nu a necesitat spitalizare, el fiind consultat, la domiciliu, de catre medicul sau de familie.

Medicul Sorin Oprescu a declarat ca fostul sef al statului a avut "un usor puseu de tensiune" insa, dupa ce a fost consultat, acasa, de catre medicul de familie, starea i s-a ameliorat imediat".

Iliescu a precizat, pentru Radio Info PRO, ca oboseala si solicitarea, pe fondul cardiopatiei ischemice de care sufera, l-au determinat sa faca un control cu medicul de familie, "pentru a vedea daca s-a produs vreo modificare". El a respins totodata zvonurile potrivit carora ar fi suferit un infarct. "Pot sa ii linistesc pe toti: nu este vorba de nici un infarct. Am fost ceva mai obosit, eu am o cardiopatie ischemica mai veche si fac controale", a afirmat Iliescu.

El a precizat ca vrea sa-i linisteasca astfel "pe toti prietenii care se intereseaza si care, in mod sincer, au fost probabil preocupati de aceasta zvonistica". In ceea ce-i priveste pe "cei care asteapta cu nerabdare asa ceva", Iliescu a spus ca poate vor fi linistiti sau poate vor fi dezamagiti.
Publicat de : Mediafax
Data publicării: 16 Mai 2005 - 12:34
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4120&titlu=Iliescu_a_avut_un_puseu_de_tensiune