Toader, in locul lui Stanisoara la sefia deputatilor PDL [1]

Deputatul Mircea Toader il va inlocui pe Mihai Stanisoara la sefia grupului PDL din Camera Deputatilor, dupa plecarea acestuia la PNL

.

Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputatilor l-a ales, marti, pe Mircea Toader drept lider de grup, cu 25 de voturi favorabile si 22 impotriva, contracandidatul acestuia, Gheorghe Tinel, cunoscut sustinator al Elenei Udrea, obtinand cu trei voturi mai putin, El a declarat, dupa sedinta, ca spera sa coordoneze bine grupul in conditiile in care partidul se afla in opozitie, ca misiunea este destul de grea, aratand ca sa aiba o abilitate de a discuta si cu alte grupuri de opozitie si sa foloseasca la maximum resursele umane ale grupului, astfel incat punctele de vedere sa fie auzite in comisii si in plen, informeaza rtv.net.

Gheorghe Tinel a declarat, la randul sau, ca a pierdut la “vreo trei voturi”, dar l-a felicitat pe Mircea Toader, ceea ce inseamna un semnal de complementaritate si de unitate pe care il da grupul parlamentar. El a spus ca nu a contestat rezultatul si ca acest rezultat inseamna ca grupul are alternativa. La sedinta a participat si Elena Udrea.

Mircea Toader a mai condus grupul PDL in legislatura trecuta, cand partidul era la guvernare. Deputatii PDL si-au ales un nou lider de grup, dupa ce acest post a ramas vacant prin plecarea lui Mihai Stanisoara la PNL.


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Mar 2013 - 06:22
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40775&titlu=Toader__in_locul_lui_Stanisoara_la_sefia_deputatilor_PDL