Tineretul National Liberal sustine candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale din 2014 [1]

Tinerii liberali s-au reunit, sambata, in sedinta Delegatiei Permanente la care a participat si presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a da startul campaniei pentru alegerile prezidentiale

.

 

In discursul sau, Crin Antonescu a multumit tinerilor liberali pentru efortul sustinut de promovare a valorilor liberale si "pentru eficienta actiunilor electorale pe care le-au organizat incepand cu proiectul 'Echipa lui Crin', din anul 2009, si continuand cu toate celelalte campanii care au avut loc pana in prezent".

 

"Tineretul National Liberal a fost mereu in avangarda liberalismului prin sustinerea si promovarea in mod constant a valorilor morale in mediul politic romanesc", a declarat Antonescu.

 

Potrivit unui comunicat trimis duminica, Delegatia Permanenta a adoptat o hotarare privind reluarea proiectului "Echipa lui Crin", un proiect in cadrul caruia 500.000 de tineri si-au exprimat sustinerea pentru alegerea lui Crin Antonescu drept Presedinte al Romaniei, in campania din 2009.

 

"Prin acest proiect, Tineretul National Liberal isi asuma, in mod practic, sustinerea presedintelui Crin Antonescu in campania pentru alegerile prezidentiale din 2014", se precizeaza in comunicat.

 

Presedintele tinerilor liberali, Florin-Alexandru Alexe, a declarat ca "echipa lui Crin 2014" are ca misiune construirea unei echipe de sustinatori formata atat din membrii PNL, PC sau PSD, cat si din "cetateni neasumati politic ai candidatului USL, Crin Antonescu, primul presedinte liberal al Romaniei".

 

"Tineretul National Liberal isi afirma convingerea ca presedintele PNL, Crin Antonescu, este devotat principiilor liberalismului si dreptei romanesti, precum si valorilor democratice europene si isi exprima sustinerea ferma pentru candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale din 2014", se arata in preambulul proiectului "Echipa lui Crin 2014", adoptat de Delegatia Permanenta.

 

Proiectul se va desfasura la nivel national si va fi implementat cu ajutorul a 47 de echipe, cate una in fiecare filiala a partidului, fiecare dintre acestea avand un nucleu organizatoric de cate 50 de persoane


Publicat de : ---
Data publicrii: 28 Ian 2013 - 06:56
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40448&titlu=Tineretul_National_Liberal_sustine_candidatura_lui_Crin_Antonescu_la_alegerile_prezidentiale_din_2014