111 deputati, absenti in sedinta de validare a mandatelor [1]

  Camera Deputatilor a inceput, joi, sedinta de validare a mandatelor de deputati, presedintele comisiei speciale, Florin Iordache, precizand ca au fost validate mandatele a 410 din cei 412 deputati

. Iordache a precizat ca membrii Comisiei propun amanarea validarii pentru mandatele de deputati in cazul lui Andrei Condurateanu si al lui Petre Roman.

El a mai spus ca Daniel Geanta, ales deputat, a solicitat din motive medicale depunerea juramantului in prima sedinta a Camerei Deputatilor, informeaza Mediafax. Sedinta Camerei Deputatilor este condusa de decanul de varsta Dinu Giurescu, care a anuntat ca din 412 deputati 301 si-au inregistrat prezenta, 111 fiind absenti.

Deputatii au aprobat raportul Comisiei de validare a mandatelor cu 258 de voturi “pentru” si au inceput procedura de depunere a juramantului, primul care a rostit juramantul de credinta fiind Mircea Dusa.

 

 


Publicat de : ---
Data publicării: 21 Dec 2012 - 06:34
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40322&titlu=111_deputati__absenti_in_sedinta_de_validare_a_mandatelor