Pui plini cu apa, pentru pensionarii din Constanta [1]

Cateva zeci de pensionari care au primit gratuit alimente de la Primaria Constanta au returnat pachetele cu pui congelati intrucat ca erau pline cu apa, reprezentantii municipalitatii spunand ca au cerut distribuitorului sa inlocuiasca produsele, fiind vorba despre o cantitate de trei tone de carne

. Mai multe persoane care au primit gratuit alimente de la Primaria Constanta au returnat puii congelati, spunand ca in momentul in care au dezghetat pachetele au constat ca acestea aveau foarte multa apa.

Seful Serviciului de achizitii si distribuire ajutoare batrani din cadrul Primariei Constanta, Iuliana Zahariciuc, a declarat, sambata, ca in urma acestor reclamatii s-a constatat ca este vorba despre trei tone de pui dintr-o cantitate de 80 de tone, care aveau mai multa apa decat de obicei. Aceste produse au fost distribuite beneficiarilor de ajutoare oferite de Primaria Constanta in perioada 15-19 octombrie.

Primaria Constanta acorda de opt ori pe an pachete cu alimente pensionarilor cu pensii de pana in 800 de lei, persoanelor cu varsta de peste 60 de ani care nu realizeaza venit, precum si persoanelor cu handicap. Aceste pachete contin un pui, un litru de ulei, un kilogram de zahar, un kilogram de orez, un kilogram de faina.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Oct 2012 - 05:48
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40047&titlu=Pui_plini_cu_apa__pentru_pensionarii_din_Constanta