Dosarul senatorului Banias, amanat [1]

de A

.T. Dezvaluiri Taguri: Nici unul. Share var addthis_config = { "data_track_clickback": true };

 

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, ieri, pentru 26 noiembrie, judecarea dosarului in care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe senatorul Mircea Banias, alaturi de Laurentiu Mironescu, Eugen Bogatu si alti inculpati, in dosarul privind contrabanda din portul Constanta. ICCJ a respins, pe 28 septembrie, cererile de revocare a masurii obligarii de a nu parasi tara formulate de inculpatii Mustafa Bani Rahman Abdel Naser Akram si Mircea Marius Banias.

 

Tot atunci, ICCJ a decis ridicarea sechestrului asigurator instituit de procurorii anticoruptie asupra bunurilor aflate in proprietatea inculpatului Valentin Rosculet. Procurorii DNA au dispus, pe 24 mai, fata de senatorul Mircea Banias masura preventiva a obligarii de a nu parasi tara pe un termen de 30 de zile. In sarcina senatorului PDL procurorii au retinut infractiunile de aderare la un grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la delapidare.


Publicat de : ---
Data publicării: 25 Oct 2012 - 06:36
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40030&titlu=Dosarul_senatorului_Banias__amanat