Radu Mazare, regele carnavalului la Mamaia. Primarul Constantei s-a costumat in monarh la o parada a carelor alegorice [1]

Radu Mazare, regele carnavalului la Mamaia

. Primarul Constantei s-a costumat in monarh la o parada a carelor alegorice

Atmosfera de carnaval pe litoralul romanesc. Carele alegorice au defilat pentru ultima data in acest sezon, ocazie cu care fetele in costume sumare si muzica buna i-au atras ca un magnet pe turisti. De la eveniment nu a putut lipsi nici excentricul primar, Radu Mazare, care de data aceasta, s-a costumat in rege scotian.

In momentul in care toate carele au sosit in centrul statiunii Mamaia, Radu Mazare a urcat pe scena si s-a adresat miilor de turisti si constanteni care asteptau sa inceapa spectacolul.

"Astazi se incheie defilarea carelor alegorice cu carnavalul pe care l-am anuntat de cativa ani ca il vom initia in Mamaia. Cu totii in seara asta ne vom distra, cu totii in seara asta vom aprecia, vom cantari si vom judeca valoarea carelor alegorice, a dansatorilor, a muzicii si a coregrafiei. In seara asta este punctul culminant al sezonului in care Mamaia a fost singura oaza de bucurie si de veselie din Romania" , le-a spus Mazare celor prezenti, potrivit Mediafax.

El a mai afirmat ca cei care nu merg in cluburi au acum ocazia sa vada care este atmosfera specifica acestora si ce se intampla in fiecare seara in cluburile din Mamaia.

"Vreau sa dansati cu totii, vreau sa-i incurajati pe cei care si-au facut carele alegorice, cei care au defilat pentru dumneavoastra in fiecare week-end ca sa va simtiti bine si astazi veti vedea cate un moment al fiecarui club in care vor arata tot ce este mai bun. Iar pentru cei cu neveste, cu copii, care nu prea bantuie noptile prin cluburi, vor avea ocazia sa vada aici, pe viu, ce se intampla noptile in Mamaia. Declar deschis carnavalul", a mai afirmat Mazare.

Radu Mazare a luat loc apoi pe un jilt aflat pe scena, flancat de patru tinere costumate sumar si a urmarit spectacolul in calitatea sa de rege al carnavalului.

La final, Radu Mazare a recunoscut ca prezenta publicului a fost peste asteptari. "Este peste asteptari, din cate vad eu de aici, de pe jilt, sunt cam 8.000 chiar 10.000 de oameni, ne-a luat putin pe nepregatite. A prins foarte bine, oricum la anul o sa avem o alta promenada si o piata speciala pentru carnaval, iar de acum incolo cand vei spune Mamaia, o sa spui carnaval", a spus Radu Mazare.


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Aug 2012 - 05:47
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39881&titlu=Radu_Mazare__regele_carnavalului_la_Mamaia__Primarul_Constantei_s_a_costumat_in_monarh_la_o_parada_a_carelor_alegorice