Scandal in Camera Deputatilor intre Putere si Opozitie [1]

Deputatul PDL Gheorghe Tinel i-a solicitat, astazi, presedintelui Camerei, Roberta Anastase, sa ia masuri impotriva parlamentarilor PSD aflati la balcoane, pe motiv ca acestia vocifereaza

.
UPDATE  15.20  Deputatul PDL Elena Udrea a catalogat drept "neserioasa" atitudinea parlamentarilor opozitiei care au urmarit sedinta de plen de la balcoanele Camerei.
"Neserioasa atitudinea opozitiei. Reprezentntii puterii s-au mobilizat, au avut cvorum, au votat legile. Am facut ce trebuie sa faca niste parlamentari. Din pacate, reprezentantii opozitiei inca nu gasesc motivatia pentru care sa se reintoarca in Parlament", a spus Udrea. Gheorghe Tinel a aratat ca Regulamentul Camerei prevede ca persoanele care asista la sedinta trebuie sa se abtina de la a se manifesta.

"Va rog sa luati masurile necesare, pentru ca nu suntem pe stadion, pe o arena de sport. Sa pastram un cadru decent de dezbatere, chiar daca opozitia nu vrea sa participe", a spus Gheorghe Tinel. In replica, deputatul PSD Marian Neacsu a spus ca persoanele de la balcon sunt "deputati in exercitarea mandatului". "Vociferarile din sala dovedesc ca va deranjeaza ca sunt mai multi deputati in balcoane decat in sala", a adaugat Neacsu. Presedintele Camerei Roberta Anastase a incercat sa tempereze conflictul intre cele doua tabere. "Sa nu exageram, sunt mult mai putini la balcoane, dar mult mai galagiosi. Sa ne concentram pe lucrari si sa depasim acest moment, care nu face bine nici puterii, nici opozitiei", a spus Anastase.
Sedinta Camerei se desfasoara in absenta opozitiei, care isi continua protestul.

Publicat de : ---
Data publicării: 22 Feb 2012 - 06:02
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39172&titlu=Scandal_in_Camera_Deputatilor_intre_Putere_si_Opozitie