Senatorii PSD i-au dat lui Geoana cu pontajul in cap [1]

Autor: Adelina Ionicel

Mircea Geoana nu se dezice, ramanand campionul gafelor politice

. Pe langa atacurile lansate la adresa conducerii partidului, pesedistul  i-a calcat pe bombeu si pe colegii din Senat.

Mircea Geoana insista sa se puna rau cu pesedistii

Dupa ce a asistat pasiv la debandada din Senat, unde de cateva saptamani nu exista cvorum de sedinta, Mircea Geoana si-a amintit ca este presedintele acestei Camere, prin urmare trebuie sa faca ceva. Ce exact, nu prea stia, dar noroc cu colegul Titus Corlatean, care a propus sanctionarea drastica a chiulangiilor. Potrivit unor surse din grupul PSD din Senat, Geoana a prins din zbor ideea, ba chiar a mai plusat, aratandu-se dispus sa umble din greu la banii colegilor. Demersul i-a iritat la culme pe senatorii PSD, care s-au grabit sa-i dea lui Mircea Geoana cu listele de prezenta peste nas.

? Asta este culmea tupeului. S-a gasit Geoana sa ne bata obrazul ca absentam de la sedintele din plen, in conditiile in care el vine cand isi aduce aminte?, ne-a declarat un senator social-democrat, precizand ca asteapta ca presedintele Senatului sa dea un exemplu bun si sa-si aplice singur prima penalizare.


Publicat de : ---
Data publicării: 25 Oct 2011 - 06:13
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=38662&titlu=Senatorii_PSD_i_au_dat_lui_Geoana_cu_pontajul_in_cap