Basescu, despre asul din maneca al PDL pentru Capitala: Daca nu-l are, trebuie sa-l gaseasca [1]

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri ca PDL, daca nu are "un as in maneca" pentru a candida la Primaria Capitalei, atunci "trebuie sa si-l gaseasca", apreciind ca este usor sa te inscrii in cursa electorala, dar "problema e daca poti sa si castigi"

.

Basescu, despre asul din maneca al PDL pentru Capitala: Daca nu-l are, trebuie sa-l gaseasca Imaginea 1/1

"Bucurestiul este esential pentru orice partid. Va fi o disputa serioasa", a declarat Traian Basescu la TVR1.Intrebat daca este de parere ca PDL are "un as in maneca", seful statului a spus: "Daca nu-l are, trebuie sa si-l gaseasca"."Intotdeauna am avut incredere ca, cel putin in ultimii 10 ani, PDL a gasit solutii", a adaugat el.Despre intentia democrat-liberalilor Toader Paleologu si Cristian Preda de a candida pentru Primaria Generala a Capitalei, Traian Basescu a spus ca "oricine poate sa candideze"."Pentru a te inscrie in cursa electorala aproape orice solutie e viabila. Problema e daca poti sa si castigi", a conchis seful statului.


Publicat de : ---
Data publicării: 22 Sep 2011 - 05:40
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=38525&titlu=Basescu__despre_asul_din_maneca_al_PDL_pentru_Capitala__Daca_nu_l_are__trebuie_sa_l_gaseasca