Senator PNL, surprins in plen urmarind o operatie pe internet VIDEO [1]

Senatorul PNL Paul Ichim, chirurg de profesie, isi imbunatateste tehnicile medicale si in timpul dezbaterilor din plenul Senatului

. Complet rupt de legea privind substantele etnobotanice pe care colegii lui o dezbateau, camerele de filmat l-au surprins, miercuri, pe senatorul-chirurg, cum urmarea pe internet o operatie la buze.

Senatorul PNL Paul Ichim a fost surprins vizionand o operatie pe internet / FOTO: REALITATEA TV Imaginea 1/1

Senatorul nu se simte vinovat ca a abandonat dezbaterile pe marginea legii care interzice comercializarea plantelor etnobotanice pentru ca spune el, medicina este ca un drog.

"Nu prea ma ocup eu cu botox, treaba asta... Normal ca te mananca curiozitatea. Specializarea medicala e ca un drog, te uiti, esti curios, e vorba de medicina, bine ca nu m-am uitat pe alte prostii, alte prostii nu ma preocupa", spune senatorul.

Daca pe senatorul Paul Ichim nu il preocupa alte prostii, nu acelasi lucru se poate spune si despre colegul sau de partid, senatorul Marius Nicoara. Acesta a fost surprins in mai, anul trecut, urmarind un film porno in timpul sedintei de plen.


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Apr 2011 - 05:54
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=37874&titlu=Senator_PNL__surprins_in_plen_urmarind_o_operatie_pe_internet_VIDEO