Ponta: Ce propune Basescu e praf in ochi [1]

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, duminica, ca proiectul de modificare a Constitutiei propus de Administratia Prezidentiala este unul "al trecutului"

. Ponta a afirmat ca proiectul de modificare a Constitutiei care va fi propus Parlamentului de presedintele Traian Basescu este "praf in ochi", informeaza MEDIAFAX. "Ce spune Basescu nu mai intereseaza pe nimeni. Basescu reprezinta doar trecutului, iar proiectul lui este unul al trecutului. Fantomele trecutului nu ne intereseaza, asa ca Basescu poate sa propuna ce vrea el", a adaugat presedintele PSD. Ponta a mentionat ca USL a finalizat propria varianta de modificare a Constitutiei si a declansat deja consultari cu UDMR si cu grupul minoritatilor nationale. "Noi avem propriul proiect de modificare a Constitutiei si il vom pune in practica. L-am prezentat public si il vom inainta curand Parlamentului. Noi ne uitam spre viitor, proiectul lui Basescu este praf in ochi, este un proiect al trecutului", a mai declarat presedintele PSD.
Publicat de : ---
Data publicării: 18 Apr 2011 - 05:46
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=37830&titlu=Ponta__Ce_propune_Basescu_e_praf_in_ochi