Pe Internet, Nastase a ramas presedinte al PSD [1]

"Partidul meu, partidul nostru, Partidul Social Democrat", spunea noul presedinte al PSD, Mircea Geoana, acum cateva zile. Dar se pare ca nu toata lumea e de acord cu asta.

Site-ul oficial al celui mai important partid de opozitie, "www.psd.ro", il indica, in continuare, ca presedinte pe Adrian Nastase, chiar daca a trecut o saptamana de la alegerea noii conduceri a partidului. Nici Miron Mitrea nu prea se poate lauda ca este secretar general al partidului, de vreme ce pagina de web il indica in aceasta functie pe Dan Matei Agathon. Site-ul PSD ne anunta ca partidul are in continuare 17 vicepresedinti intre care apare si Mircea Geoana. Dupa congres, doar sase au ramas in functie: Dorneanu, Pascu, Rus, Sarbu, Tanasescu si Vacaroiu. Probabil insa ca pesedistii accepta putin mai greu schimbarile, dupa modelul Adrian Nastase, care timp de mai bine de o saptamana dupa pierderea alegerilor prezidentiale din 2004 era convins ca Romania are doi presedinti, caci 2-300.000 de voturi nu ar fi insemnat mai nimic.
Publicat de : Mara STEFAN
Data publicării: 29 Apr 2005 - 08:18
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3774&titlu=Pe_Internet__Nastase_a_ramas_presedinte_al_PSD