PUR nu mai pare interesat de retragerea trupelor din Irak [1]

Sedinta Consiliului National de Coordonare a coalitiei guvernamentale, de miercuri seara, a avut o agenda liniara: s-au discutat numai unele proiecte de lege. Desi anterior presedintele PUR, Dan Voiculescu, anuntase ca va ridica in CNC problema retragerii trupelor din Irak, subiectul nu a fost atins.

„Nu s-au discutat decit probleme legislative. Nu s-a lucrat in formula completa, lipsind domnii Boc si Voiculescu. Din aceasta cauza, probabil, nu au fost abordate si alte subiecte“, ne-a declarat numarul doi din PUR, deputatul Daniela Popa.

Sedinta Consiliului National de Coordonare de miercuri a avut insa un cistig pentru actuala guvernare. Umanistii argeeaza - dupa o perioada de ezitari si declaratii contradictorii – trecerea pachetului legislativ privind proprietatile funciare si imobiliare prin asumarea raspunderii de catre guvern si nu prin dezbateri in Parlament. „Din moment ce au avut loc consultari si toata lumea a avut posibilitatea sa aduca amendamente, totul este in regula, pachetul legislativ poate fi adoptat prin asumarea raspunderii guvernului“, ne-a mai precizat Daniela Popa. Tinind cont ca in urma cu trei zile si UDMR s-a declarat de acord cu aceasta modalitate de adoptare, exista toate sansele ca, pina pe 31 mai, pachetul legislativ „Proprietatea“ sa ajunga pe masa lui Traian Basescu pentru a fi promulgat.
Publicat de : Lucian Gheorghiu
Data publicării: 29 Apr 2005 - 08:10
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3766&titlu=PUR_nu_mai_pare_interesat_de_retragerea_trupelor_din_Irak