Pentru a-l apara pe Basescu, Elena Udrea afla toate secretele dusmanilor [1]

Elena Udrea s-a laudat luni, pe blogul sau, ca stia ca PSD si PNL ii pregatesc lui Basescu la Iasi o primire cu huiduieli exact de la membrii celor doua partide, dar si de la primarii PDL din zona

. Cu alte cuvinte, ministrul turismului incearca sa ne convinga ca farmecul ei este irezistibil si la adversarii politici care nu se pot abtine sa nu-i dezvaluie planurile lor secrete.

Elena Udrea a povestit pe blogul sau ca a ajuns la Iasi cu o zi inaintea presedintelui, adica duminica, pentru a inaugura un proiect regional finantat din fonduri europene. ?Stiam de cateva zile ca PSD si PNL vor sa organizeze miscari de strada in timpul festivitatii de astazi (n.r. - luni, 24 ianuarie), dar am ales sa vin. Ba chiar cu atat mai mult. Toata ziua de ieri (n.r. - duminica) am primit informatii despre autobuzele care urmau sa aduca protestatarii celor doua partide si chiar ne temeam de aparitia violentelor?, a mai scris ministrul turismului pe blogul ei chiar de Ziua Unirii. Grijulie, Elena a decis apoi impreuna cu colegii de partid, sa-l sune pe ?presedinte?, adica pe Traian Basescu si sa ?ii recomande? sa nu mai vina, mai ales ca duminica la o ora tarzie din noapte, 22.00, era inca la Cortoceni. Potrivit Elenei Udrea, ?presedintele? ?nici nu a vrut sa auda?, dar, protector cu femeile si colegii cum il stim, le-a recomandat lor sa nu participe. Nici Udrea nu a vrut sa auda. ?Nu as fi renuntat pentru nimic la onoarea de a reprezenta intr-un astfel de moment Guvernul Romaniei. Satisfactia pentru buna-credinta a acestui Guvern si a presedintelui tarii am simtit-o si mai acut in timpul manifestatiei, pe masura ce vedeam marsavia celor doi (n.r. - Crin Antonescu si Victor Ponta) care se erijau in personaje providentiale pentru nemultumitii din Piata. Amandoi, atat de vocali altfel, au dat inca o data dovada de lipsa de onoare si barbatie, incercand sa ascunda faptul ca regizasera intregul moment?, a adaugat Udrea.

Elena Udrea recunoaste ca nemultumirea unora dintre manifestanti ?era justificata? insa adauga ca toata actiunea a fost ?un act de manipulare, in care niste politicieni care vorbesc despre interesele Romaniei de o maniera ritoasa s-au transformat in instigatori ai multimii?. Concluzia pe care a tras-o Udrea: ceea ce s-a intamplat la Iasi, ?cu un cor compact si bine delimitat de pensionari militari, pare mai degraba un act cabotin?.

 Publicat de : ---
Data publicării: 26 Ian 2011 - 06:32
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=37371&titlu=Pentru_a_l_apara_pe_Basescu__Elena_Udrea_afla_toate_secretele_dusmanilor