Pesediștii bucureșteni fac apel la 'memoria, mai lungă sau mai scurtă', a lui Geoana [1]

Conducerea PSD București a apreciat, marți seara, că memoria lui Mircea Geoană, “mai lungă sau mai scurtă”, va trebui să țină cont de principiul democratic care a funcționat și la alegerea echipei actuale din fruntea formațiunii.

“Același principiu a stat la baza alegerii conducerii oricărei alte organizații din țară. Din acest punct de vedere PSD București nu face excepție, conducerea organizației noastre fiind aleasă în mod democratic”, au accentuat pesediștii bucureșteni.

Ei au dat asigurări că filiala lor va rămâne fidelă și consecventă “principiului de democratizare și primenire internă, de promovare reală a unor noi oameni politici, proces pe care, de altfel, l-a demarat cu mult înainte de Congresul la care Mircea Geoană a devenit noul președinte al Partidului Social Democrat”.

De asemenea, PSD București consideră că “un nou amestec de la centru în interiorul organizațiilor nu ar face decât să contrazică acel discurs electrizant cu care domnul Mircea Geoană a câștigat funcția de președinte al PSD”.
Publicat de : Radu GEORGE
Data publicării: 27 Apr 2005 - 09:50
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3719&titlu=Pesedistii_bucuresteni_fac_apel_la_'memoria__mai_lunga_sau_mai_scurta'__a_lui_Geoana