Mezina familiei prezidentiale a ales locatia pentru marele eveniment Eba face nunta cu Sida la Palatul Snagov !

Reporterii ?National? au aflat in exclusivitate ca Traian Basescu va fi socru mic in vara anului viitor

Inevitabilul se va produce: fata cea mica a lui Traian Basescu se va casatori in sfarsit cu iubitul ei, Bogdan Ionescu, alias Sida

. Cel putin asa a fost stabilit de catre familiile mirilor, care s-au decis deja si in privinta datei si a locatiei!

Presa a anuntat de mai multe ori ca domnisoara Elena Basescu va deveni doamna Ionescu, insa informatiile s-au infirmat rand pe rand. Iata ca acum reporterii nostri au aflat in exclusivitate ca marea nunta va avea loc in sfarsit. Daca nu intervine vreo despartire intre cei doi, evenimentul va avea loc in vara, la Palatul Snagov, care i-a apartinut dictatorului Nicolae Ceausescu. Mai mult decat atat, sursele noastre ne-au dezvaluit ca Eba a angajat o firma organizatoare de nunti de lux si ca tine mortis ca invitatii sa fie primiti intr-un cort urias, in aer liber. Pentru asta, ea a cerut sa fie montat la Snagov un cort ca la ?Nikki Beach? de pe Coasta de Azur. ?Acum, stiti cum e! Sa dea Dumnezeu sa nu se certe mirii pana atunci, ca altfel totul e batut in cuie?, a adaugat una dintre sursele noastre. Meniul nu a fost fixat inca, dar fata cea mica a presedintelui are in vedere un meniu mediteranean si unul traditional romanesc, iar lista artistilor care vor incanta urechile mesenilor este deschisa, se pare, de Loredana Groza si Anna Lesko!

“Il cheama Sida, dar pana la urma si pe mine ma cheama Basescu. Sida e oricum mai sanatos decat Hrebenciuc Traian Basescu, in 2009, aluzie la fostul iubit al Elenei, Hrebenciuc Jr.”

Trebuia sa se marite cu Hrebenciuc Jr.!

Inainte sa se cupleze cu Bogdan Ionescu, Eba a fost iubita lui Hrebenciuc Jr. Si atunci, lumea vorbea ca ei au stabilit data nuntii, dar planul le-a fost dat peste cap de Traian Basescu, care s-a opus povestii de dragoste dintre fiica sa si baiatul ?dusmanului? politic, Viorel Hrebenciuc. Elena a mai fost combinata si cu Joe, un ?crai de Dorobanti? din Drumul Taberei, dar si cu Alex Erbasu.

Adrian Nicolae


Publicat de : ---
Data publicării: 25 Oct 2010 - 06:01
 

Link știre