Protest in Parlament: Deputatul Tudor Ciuhodaru, tricou cu mesajul Stop genocidului din Sanatate (VIDEO) [1]

Protest pe holurile Parlamentului

. Deputatul Tudor Ciuhodaru a venit imbracat cu un tricou alb pe care scria "Stop genocidului din Sanatate". Actiunea parlamentarului este un semn de alarma fata de situatia in care se afla sistemul sanitar din Romania. Ministrul Sanatatii Cseke Attila nu a fost impresionat de gestul lui Ciuhodaru.

Sistemul de sanatate din Romania este in declin. O situatia cunoscuta de toata lumea, insa nimeni nu face nimic. Doctorul Tudor Ciuhodaru a vrut sa traga un semnal de alarma asupra situatiei. Acesta a aparut pe holurile Parlamentului imbracat intr-un tricou pe care scria "Stop genocidului din Sanatate".

Tudor Ciuhodaru crede ca unul dintre responsabili pentru dezastrul din sanatate este chiar ministrul Cseke Attila. Acesta nu a parut impresionat de gestul parlamentarului.

"Dansul trecand de la un partid politic la altul are opinii diverse" a replicat Ministrul Sanatatii.

Cseke Attila a cerut deblocarea posturilor in sanatate, dupa tragedia de la Maternitatea Giulesti. Premierul Emil Boc spune ca in sistemul medical nu se poate angaja decat o persoana la sapte posturi eliberate.

Si Comisia de sanatate a Camerei cere Guvernului deblocarea in regim de urgenta a posturilor din sistemul sanitar.

Antena 3

 

 


Publicat de : ---
Data publicării: 25 Aug 2010 - 06:09
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=36484&titlu=Protest_in_Parlament__Deputatul_Tudor_Ciuhodaru__tricou_cu_mesajul_Stop_genocidului_din_Sanatate__VIDEO_