Deputatul Silviu Prigoana a fost internat la Spitalul Floreasca. Diagnosticul medicilor: angina pectorala [1]

Deputatul Silviu Prigoana a fost internat la Spitalul Floreasca

Deputatul Silviu Prigoana a fost diagnosticat cu angina pectorala, iar medicii de la Spitalul Floreasca din Capitala i-au montat, joi, un stent pentru desfundarea unei artere care alimenteaza cu sange muschiul cardiac, din cauza careia avea durerea în piept, urmand sa ramana internat cateva zile

.

Medicul de garda de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca, Cristian Pandrea, a declarat ca Silviu Prigoana avea înfundata o artera care alimenteaza cu sange muschiul cardiac, astfel ca i-a fost montat un stent.

"A venit (joi, n.r.) dimineata acuzand o durere în piept, era angina pectorala. In urma investigatiilor s-a descoperit ca o artera care alimenteaza cu sange muschiul inimii este înfundata, astfel ca medicii au hotarat montarea unui stent", a spus Cristian Pandrea.

"Interventia a fost realizata sub control angiografic, pacientul se simte bine, este în salonul postoperator si va mai ramane cateva zile sub monitorizare", a precizat doctorul Pandrea.

Deputatul Silviu Prigoana a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru o afectiune cardiaca, fiindu-i montate stenturi, a declarat pentru Mediafax directorul unitatii sanitare, Radu Macovei.

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca a mai spus ca Silviu Prigoana a mers din Camera de Garda direct la Laboratorul de angiografie, unde i-au fost montate stenturi.

Honorius Prigoana, fiul deputatului, care se afla la intrarea în sectia în care a fost internat Silviu Prigoana, a declarat pentru Mediafax ca tatal lui a venit singur la spital.

"Tata nu a fost adus la spital, ci a venit singur. Starea lui este foarte buna", a spus Honorius Prigoana.


Publicat de : ---
Data publicării: 06 Aug 2010 - 05:54
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=36378&titlu=Deputatul_Silviu_Prigoana_a_fost_internat_la_Spitalul_Floreasca__Diagnosticul_medicilor__angina_pectorala