Cozmin Gușă: ''Băsescu nu poate genera alegeri anticipate'' [1]

Prezent la Arad, unde încearcă să pună pe picioare o organizație a Partidului Inițiativa Națională, Cozmin Gușă s-a referit și la mult discutatele alegeri anticipate.

„Nu aduc nici un beneficiu și nici nu sunt posibile“, a spus Gușă, precizând că PIN nu are vreo problemă cu alegerile anticipate, fiind gata să participe la alegeri. Dar, demersul nu este extrem de clar, nu este corect“, a spus Gușă.

„Traian Băsescu, oricât și-ar dori nu poate să genereze alegeri anticipate. Singurul lui rol este acela de a aduce pacea, de a numi premierul“, a declarat Cosmin Gușă.

El a continuat spunând că prin „faptul că Traian Băsescu repetă acest lucru nu este altceva decât o problemă pentru guvernul actual, pentru mediul politic care pare instabil“.

„În următoarele 6-12 luni România va avea o mare sarcină“, a mai spus Gușă, arătând că acest lucru este greu de făcut cu un guvern contestat toată ziua sau cu cine se ocupă de politică când trebuie să se ocupe de administrație.

În schimb, Cosmin Gușă vede ca posibile alegerile anticipate în toamna lui 2006, momentul fiind legat de aderarea României la UE, în 2007.
Publicat de : Florin TOMUȚA
Data publicării: 21 Apr 2005 - 18:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3566&titlu=Cozmin_Gusa___Basescu_nu_poate_genera_alegeri_anticipate_