Daciana Sârbu va vota fie cu Mircea Geoană, fie cu Șerban Nicolae [1]

Deputatul PSD Daciana Sârbu a declarat, joi dimineață, în cursul emisiunii 'România la raport', a postului Radio MIX, că nu îl va vota pe Ion Iliescu în funcția de președinte al PSD, opțiunea sa îndreptându-se spre Mircea Geoană sau Șerban Nicolae.

Întrebată dacă ar fi o dramă în cazul în care Adrian Năstase ar rămâne fără nici o funcție, Daciana Sarbu a răspuns: 'Nu, pentru că asta e politica și trebuie să ne o asumăm'.

'Vizavi de președinție, cred că partidul ar intra într-o perioadă de stagnare', a subliniat ea. Întrebată dacă este vorba despre Ion Iliescu, Daciana Sârbu răspuns afirmativ.

În această eventualitate, a continuat Daciana Sârbu, în partid 'va urma o perioadă în care se vor mai mișca lucrurile, se vor lua decizii și presupun că o parte din membri vor pleca".

'Noi, tinerii, avem răbdare și credem că până la urmă valul este spre schimbare și indiferent dacă se întâmplă acum sau nu, tot o să vină vremea noastră, eu zic mai repede decât anticipează unii', a mai declarat Daciana Sârbu.
Publicat de : ---
Data publicării: 21 Apr 2005 - 05:15
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3559&titlu=Daciana_Sarbu_va_vota_fie_cu_Mircea_Geoana__fie_cu_Serban_Nicolae