Adrian Năstase vrea să asiste la semnarea Tratatului de aderare a României la UE [1]

Liderul PSD Adrian Năstase s-a arătat deranjat, la Consiliul Național al partidului, de faptul că actuala coaliție guvernamentală nu a i-a invitat, până acum, pe social-democrați la semnarea de către România a Tratatului de aderare la UE, eveniment programat pentru 25 aprilie, la Luxemburg.

“Chiar dacă nu suntem invitați la semnarea Tratatului de către cei care timp de patru luni au fructificat munca noastră de patru ani, noi trebuie să considerăm pe mai departe că acesta este proiectul nostru, al unui partid social-democrat, care a reușit în timp să schimbe nu doar inițialele, ci și mesajul politic”, a subliniat Adrian Năstase.

Pe de altă parte, el a trecut în revistă sinteza documentelor care vor fi prezentate Congresului PSD, respectiv Raportul privind activitatea partidului în perioada 2001-2004, Programul politic “România europeană - România solidarității sociale”, Proiectul social al PSD și programul-cadru privind politica de resurse umane.

De asemenea, Năstase a mulțumit Consiliului Național pentru încrederea acordată, președintele în exercițiu al formațiunii admițând că, din dorința de a rezolva unele probleme urgente, a făcut și unele erori în ultimii patru ani.
Publicat de : Radu GEORGE
Data publicării: 21 Apr 2005 - 07:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3546&titlu=Adrian_Nastase_vrea_sa_asiste_la_semnarea_Tratatului_de_aderare_a_Romaniei_la_UE