Elena Udrea: Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu [1]

Ministrul interimar al Turismului Elena Udrea le-a spus, duminica, satenilor din comuna galateana Cavadinesti, ca poporul roman este urmasul lui

...Traian Basescu. "Marturisirea" a fost facuta în cadrul unui spectacol electoral, imediat dupa ce cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda a cantat melodia "Noi suntem romani", care se încheie cu versul "Noi suntem urmasi de-ai lui Traian", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dupa încheierea reprezentatiei artistice a lui Gheorghe Turda, Elena Udrea a luat cuvantul în fata satenilor din comuna veniti la acea adunare, completand mesajul final al melodiei care face referire la împaratul roman Traian cu un mesaj electoral: "Asa este, noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu", a spus Udrea catre cele aproximativ 250 de persoane aflate în caminul cultural din localitatea Cavadinesti, dupa care si-a început discursul politic.

In cadrul vizitei electorale din judetul Galati, Elena Udrea a fost însotita de presedintele PDL Galati, Mircea Toader, de senatorul Marius Necula si de Petre Lificiu, presedinte al ANRE.


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Oct 2009 - 05:54
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=34562&titlu=Elena_Udrea__Noi_suntem_urmasii_lui_Traian__ai_lui_Traian_Basescu