Membrii PSD din comisia de anchetă Udrea au depus plângere la Parchet pentru interceptările ilegale [1]

Deputații PSD din comisia de anchetă Udrea au anunțat astăzi că au înaintat un denunț la Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casație și Justiție pentru a începe cercetările în cazul interceptărilor ilegale din comisie."Am formulat un alt denunt la Parchetul de pe langa ICCJ pentru a incepe urmarirea penala împotriva acelora care au efectuat aceste interceptari in mod ilegal, si in acest context, denuntul nostru o vizeaza si pe doamna presedinte Roberta Anastase, care nu a dispus masurile necesare pentru ca sa clarifice situatia si s-a rezumat doar la a face o ancheta administrativa al carei rezultat a fost ca nimeni din Camera Deputatilor nu a facut aceasta interceptare sau inregistrare. In opinia noastra avea obligatia sa continue acest demers inclusiv prin a sesiza organele de cercetare penala", a declarat deputatul PSD Dumitru Chirita.

Chirita a precizat ca in opinia membrilor PSD interceptarea parlamemtarilor in cel mai inalt for al Romaniei este de netolerat. "Nu putem sa lasam sa treaca cu vederea faptul ca deputatii din Parlamentul Romaniei au fost interceptati, ca sa citez din documentele elaborate de doamna ministru Elena Udrea, si aceste fapte sa ramana nepedepsite, iar organele de cercetare penala sa nu-si faca datoria", sustine Chirita.

Secretarul General al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, a declarat ca s-a facut deja o ancheta interna si s-a constatat ca nu din interiorul Camerei Deputatilor s-a facut aceea inregistrare.

Lucian NEGREA


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Aug 2009 - 05:07
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=34092&titlu=Membrii_PSD_din_comisia_de_ancheta_Udrea_au_depus_plangere_la_Parchet_pentru_interceptarile_ilegale