Sorin Oprescu ia in calcul posibilitatea unei candidaturi la prezidentiale [1]

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat duminica, la Antena 3, ca ia in calcul posibilitatea de a candida la prezidentiale, sustinand ca inca nu s-a hotarat, ca mai are nevoie de timp si ca, daca va candida, o va face din postura de independent

.
"Ma framanta si pe mine chestiunea asta. Nu este atat de simplu pe cat pare. Multi au crezut ca ma joc cu lucrurile astea....Nu este o hotarare usoara de luat. Trebuie sa stii clar ca ai increderea oamenilor, ca oamenii vad in tine o speranta, sa nu-i pacalesti, sa nu-i minti...Eu nu exclud chestia asta (...). Mai am nevoie de timp", a spus Sorin Oprescu.

In momentul in care i s-a atras atentia ca a declarat mereu ca nu va candida, Sorin Oprescu a raspuns ca isi mentine"exact declaratiile" pe care le-a facut pana acum, dar ca ia in calcul posibilitatea de a candida.

"In momentul cand m-ati intrebat, eu v-am raspuns cat pot mai cinstit, uitandu-ma in ochii dvs. Nu m-am hotarat, va spun ca mai am nevoie de timp, un timp mai scurt sau mai lung (...) Stirea este ca ", a spus Oprescu, repetand ca are nevoie de "certitudinea simpatiei oamenilor", "a increderii oamenilor" in el.

Sorin Oprescu a declarat ca decizia depinde numai de el, pentru ca nu are "stapan", si ca daca va candida o va face ca independent. Oprescu a spus ca, in decizia sa, cel mai greu atarna promisiunile pe care le-a facut bucurestenilor. "Cea mai mare piatra care ma apasa este (sic!) promisiunile pe care le-am facut bucurestenilor despre ce doresc sa le fac. Pe scurt, doresc sa-i fac sa traiasca in acest oras, nu doar sa locuiasca", a  spus primarul general, citat de NewsIn.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a reafirmat, vineri, in timpul unei vizite de lucru in mai multe zone ale orasului, ca nu va candida. "Raman alaturi de bucuresteni. Nu voi candida", a subliniat edilul-sef al Capitalei.

Oprescu a declarat, in mai multe randuri, ca nu intentioneaza sa candideze pentru functia suprema in stat si ca are in plan trei mandate de primar general. 
Publicat de : ---
Data publicării: 27 Iul 2009 - 05:36
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33717&titlu=Sorin_Oprescu_ia_in_calcul_posibilitatea_unei_candidaturi_la_prezidentiale