Vanghelie: PSD caută o formulă pentru a-l schimba pe Traian Băsescu [1]

Vicepreședintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, la Arad, că orice contracandidat al lui Traian Băsescu la alegerile prezidențiale este mai bun decât acesta, iar PSD trebuie să gasească formul prin care actualul președinte al statului să fie schimbat, informează corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

„Mircea Geoană va fi președintele României, iar orice candidat sau contracandidat al lui Traian Băsescu este mult mai bun decât Traian Băsescu. Trebuie să găsim formula ca să-l schimbăm pe Traian Băsescu și o s-o găsim. (...) Tot timpul cancerul acesta, ce naiba. Poate nu știe Mircea Geoană să danseze atât de bine ca Traian Băsescu, evident nu știe, dar o să ia lecții dacă e nevoie. S-ar putea să nu mai fie cazul să avem un președinte care dansează, ci un președinte care poate să rezolve anumite probleme“, a declarat Marian Vanghelie.

Liderul PSD a mai afirmat că președintele PNL, Crin Antonescu, va obține la alegerile prezidențiale un procent de 5 la sută, plus două voturi ale lui Ion Iliescu și Sorin Oprescu. „Sigur domnul Antonescu, la cei 5 la sută pe care-i va lua va mai lua două voturi în plus, de la domnul Iliescu și de la domnul Oprescu. Dacă dumneavoastră mă convingeți că domnul Crin Antonescu poate să ia mai mult de 5 la sută, eu încerc să fiu de acord cu dumneavoastră“, a susținut, în fața ziariștilor arădeni, vicepreședintele social-democrat.

Vanghelie a mai spus la Arad că Cozmin Gușă este „unul dintre liderii de opinie ai acestei societăți“ care poate ajuta la schimbarea din funcție a lui Traian Băsescu. „Cozmin Gușă, după părerea mea, este unul dintre liderii de opinie ai acestei societăți, un tânăr pregătit și în următoarea perioadă va avea foarte multe de spus. Noi avem nevoie de toate forțele, nu numai de Cosmin Gușă pentru că trebui să-l schimbăm pe Traian Băsescu“, a mai afirmat vicepreședintele PSD.

Marian Vanghelie a fost prezent, miercuri, în orașul arădean Pecica pentru a participa alături de candidatul partidului pentru funcția de primar al orașului Pecica, Gheorghe Sabău, și de liderii organizației județene PSD Arad, la activitățile de campanie electorală.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 26 Mar 2009 - 06:12
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32738&titlu=Vanghelie__PSD_cauta_o_formula_pentru_a_l_schimba_pe_Traian_Basescu