Brașov: Primăria lansează proiectele pentru șase parcări subterane și suprateran [1]

Conducerea Primăriei Brașov are în vedere realizarea a șase parcări subterane și supraterane în municipiu, pentru care s-au primit deja 20 de oferte de la antreprenori.

Zonele în care se vor face aceste parcări sunt lângă Sala Sporturilor, lângă Spitalul Militar, sub o parte a Parcului N. Titulescu, sub terenul de sport al Colegiului „A. Șaguna”, în Poiana Brașov și în zona Făget. „Avem peste 20 de oferte la Primărie pentru realizarea acestor parcări în oraș. În timp vom alege dintre ele. Însă, ceea ce ne interesează în mod deosebit, sunt firmele care au mai realizat astfel de investiții. De exemplu, pentru parcarea de sub Parcul Titulescu vrem o firmă care a mai realizat o parcare sub un parc. Iar o asemenea firmă a venit deja cu o ofertă. Este firma care a realizat o parcare similară în Viena”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Brașov, Adrian Gabor. Parcarea de sub Parcul Titulescu va avea aproximativ 700 – 800 de locuri, intrarea va fi din B-dul N. Iorga și ieșirea în B-dul Eroilor.

Publicat de : Mirela LEONTE
Data publicării: 25 Mar 2009 - 05:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32726&titlu=Brasov__Primaria_lanseaza_proiectele_pentru_sase_parcari_subterane_si_suprateran